Kurumsal

HAKKIMIZDA

Kestirimci olarak, 10+ yıllık deneyim

Kestirimci olarak, 10+ yıllık deneyimimizle hizmet sunuyor, uzman kadromuz ve nitelikli çalışanlarımız ile uygun fiyatlı ve profesyonel hizmet veriyoruz.

Termal Ölçüm & Analiz, Titreşim Ölçüm & Analizi, Yağ Analizi, Kompanzasyon Değer ve Sistem Takibi, Enerji Verimlilik Çalışmaları alanlarında başarılı çalışmalara imza atıyor, sektörümüzde önde gelen firmalar arasında yer almaya devam ediyoruz.

Deneyim ve birikimlerimiz sayesinde her şeyden önce uygun fiyat politikamızı koruyor, müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyoruz.

Neden Biz?

Takım Ruhu

Takım ruhuyla çalışmak ve hedeflere ulaşmak önceliğimizdir.

Takım Ruhu

Takım ruhuyla çalışmak ve hedeflere ulaşmak önceliğimizdir.

Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimizin kalite taleplerini tamamen karşılamak ve memnuniyetlerine odaklanmak

Kalite

Sizin için hem yüksek kaliteli hem de çok ekonomik çözümler sunuyoruz

Vizyon

Sektörde, Türkiye’nin bir numaralı firması olmak, Hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin birinci tercihi olarak sürekliliği sağlamak, Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde ve üstlendiğimiz projelerde, uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri odaklılığını daima ön planda tutarak; saygın, güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini artırarak sürdürmek.

 

Misyon

Kendi alanımızda hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, garantili hizmet ve uygun fiyatlandırma sunmak ve alanımızda en iyi hizmetleri sağlamak. Değerlerimizden taviz vermeden ve yer aldığımız her alanda farklılık yaratarak hizmet verdiğimiz her yerde a kalite hizmetin farkını ortaya koymaktır.